Eirik Dahle tiltrer som Daglig Leder i Grenir

08.08.2017

Grenir vil øke fokuset på direkte investeringer i små og mellomstore bedrifter med Eirik Dahle som ny daglig leder.

Eirik Dahle tiltrer som ny daglig leder i Grenir. Det familieeide investeringsselskapet vil øke fokuset på investeringer i små og mellomstore bedrifter, og ønsker å være en aktiv samarbeidspartner for videreutvikling av virksomheter. Eirik vil også være en viktig ressurs for utvikling av selskapene og prosjektene Grenir allerede er involvert i.

Eirik Dahle kommer fra rollen som Partner i Corporate Finance avdelingen til meglerhuset Pareto Securities, hvor han har jobbet både i Oslo og New York. Han har også jobbet som aksje- og kredittanalytiker og bringer med seg bred internasjonal kapitalmarkedserfaring til Grenir. Eirik er utdannet Master in Finance fra Norges Handelshøyskole.

Eirik, som allerede har deltatt i styret til både Grenir og Grenland Invest i flere år, uttaler:

«Jeg ser frem til å jobbe for fullt med Grenir, og håper å kunne videreføre suksessen vi har hatt med våre investeringer i blant annet Grenland Invest og Mediateam»

alt