Grenir investerer i oppstartselskap

30.07.2019

Grenir har gått inn i flere spennende oppstartselskaper de seneste månedene. Investeringene har blitt gjort som mindre minoritetsposter sammen med andre engelinvestorer og Grenir vil bidra med sin kompetanse og nettverk til selskapene. 

Vibbio

Vibbio er en digital skybasert videoredigeringsplatform. Plattformen er en effektiv løsning for virksomheter som både ønsker å få ned kostnaden ved videomarkedsføring og for de som ønsker at flere lag i virksomheten kan produsere skreddersydd video uten at det går ut over kvalitet og merkevare.

Vilect

Vilect er en digital rekrutteringsassistent som hjelper ledere uten HR-bakgrunn med å gjennomføre effektive og gode ansettelser. Assistenten strømlinjeformer rekrutteringsprosesser helt fra behov til ansettelse. Vilect identifiserer de mest aktuelle søkerne og lar lederen vurdere short-listede søkere med videointervjuer i opptak integrert inne i systemet.

Crowdworks

Crowdworks er en plattform for enkel og trygg investorkommunikasjon. Plattformen legger til rette for at selskap i større grad skal kunne engasjere sine investorer i selskapet og dets utvikling, for å i større grad kunne utnytte investorene sin kompetanse og nettverk.