Grenir og Bakken & Bæck etablerer Dovetail

03.09.2021

Dovetail er et nytt investeringsselskap, etablert av design- og teknologibyrået Bakken & Bæck og det familieeide investeringsselskapet Grenir.

Dovetail investerer i teknologibaserte selskaper, hvor kapital kombineres med praktisk erfaring innen design, utvikling, strategi og finans. Målet er å realisere uutnyttet potensial gjennom å identifisere digitale muligheter.

«Jeg er begeistret for partnerskapet vårt med Bakken & Bæck. Deres velkjente merittliste med å utvikle produkter og tjenester i øverste klasse vil gi Dovetail en unik evne til å identifisere, utforske og skape nye og spennende muligheter. I tillegg er de veldig bra folk,” sier Eirik Dahle, Managing Partner i Dovetail.

“Vi har snakket med Eirik gjennom mange år, og vi innså raskt hvor godt vi utfyller hverandres erfaringer og fagområder,” sier Johan Bakken, partner i Dovetail og co-founder av Bakken & Bæck.

Ved å se på virksomheter fra flere vinkler, fra strategi til produkt, er partnerskapet unikt posisjonert for å hjelpe selskaper med å lykkes i det digitale landskapet.

«Vi leter etter nordeuropeiske selskaper med en velprøvd forretningsmodell der digital teknologi er, eller kan være, en viktig driver for suksess. Bortsett fra å investere ren kapital fungerer vi som fremoverlente, hands-on partnere og vil gjøre det mulig for selskaper å oppnå sitt fulle potensial,” sier Codruta Gamulea Berg, forretningsutvikler i Dovetail og partner i Bakken & Bæck.

“Å bruke teknologi og design i forretningsutvikling kan innebære alt fra å omdefinere forretningsmodeller til å finjustere kundeopplevelser. Vi ønsker å gi selskaper det som kreves for å lykkes i det digitale landskapet. Med Grenir som en strategisk og finansiell partner mener vi at vi har alt vi trenger for å få det til,” sier Gamulea Berg.

Mer informasjon om Dovetail finnes på selskapets nettside: https://dovetail.no/