Grenir har investert i 360 Logistics, Frend Digital, og Ditio

01.04.2022

Grenir har investert i de norske virksomhetene 360 Logistics, Ditio og Frend Digital over det siste året. Investeringene er gjort i sammenheng med det nye investeringselskapet Dovetail.

 

360 Logistics

360 Logistics er en totalleverandør av tredjepartslogistikk for nettbutikker. Fra selskapets automatiserte fulfilmentsenter i Oslo leverer det markedets raskeste og mest presise logistikktjenester, slik at kundene kan konsentrere seg om veksten i sin nettbutikk.

Ditio

Softwareselskapet Ditio tilbyr digitale løsninger for styring og kontroll av ressurser, aktiviteter og produksjon i anleggsprosjekter. Ditios apper samler og bearbeider sanntidsinformasjon fra mennesker og maskiner ute i felt. Målet er å gi kunder som som Skanska, AF Gruppen og andre store entreprenører bedre prosjektstyring og lønnsomhet.

Frend Digital

Frend er et nytt IT-konsulentselskap som gir strategisk rådgivning og implementering av digitale løsninger for ambisiøse små og mellomstore bedrifter. Frend spesialiserer seg på moderne skybaserte løsninger for den digitale arbeidsplassen og viktige forretningsapplikasjoner.